Bez Çanta Boyama Etkinliği

Merhaba Sevgili Üniversiteli Hanım Kardeşlerimiz!

Vitalen Vakfı olarak harika bir etkinlik duyurusuyla karşınızdayız! 23 Aralık 2023 tarihinde saat 16.00'da, Vitalen Vakıf Binası'nda gerçekleştireceğimiz "Bez Çanta Boyama Etkinliği"ne tüm üniversiteli hanım kardeşlerimizi bekliyoruz! Bu keyifli etkinlikte kendi tarzınızı yaratmak için renk renk boya, fırça ve çantalar sizi bekliyor. Hem yaratıcılığınızı konuşturun, hem de yeni arkadaşlar edinin!

Etkinliğimize katılmak için, vakfımızın mobil uygulamasında yer alan etkinlik bölümünden katılım mesajınızı en geç Cuma gününe (08.12.23) kadar bize iletmeyi unutmayın.

Tarih: 23 Aralık 2023
Saat: 16.00
Yer: Vitalen Vakıf Binası (Hacettepe Mahallesi Taşevler sokak No:5 Altındağ / Ankara)

Hemen yerinizi ayırtın, unutulmaz bir gün geçirmeye hazır olun!

Nasıl Katılabilirsiniz?

Etkinliğimize ilgilenen tüm üniversiteli hanım kardeşlerimiz davetlidir. Etkinliğimiz ücretsizdir. Etkinliğimize mobil uygulamamız veya web sitemizdeki etkinlikler bölümünden ulaşıp kayıt yaptırmanız yeterlidir. Sizleri bu özel etkinlikte görecek olmaktan heyecan duyuyoruz. Herhangi bir sorunuz veya özel talebiniz varsa, lütfen bize [email protected] adresi üzerinden ulaşın.

Başvuru Formu