Vitalen Vakfı’dan Mustafa Doğru’ya Teşekkür Plaketi

Gazişehir Enerji Üretim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Doğru, 2022 Ramazan ayı münasebetiyle gösterdikleri maddi ve manevi katkıları dolayısıyla, kendisine teşekkür plaketi takdim edilmek üzere Vitalen Vakfı’na davet edildi.

Sayın Doğru teşekkür takdimi sebebiyle Vitalen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hüseyin Uzunoğlu ve Vitalen Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Sabri Karaman tarafından karşılanarak ağırlandı.

Sayın Mustafa Doğru tarafından vakfımıza ilettikleri yardımlar vesilesiyle gösterdikleri yüce gönüllülük hususunda kendisi için hazırlanan plaket, zatlarına takdim edildi. Vitalen Vakfı olarak, tarafımıza ulaştırdıkları desteklerle daha çok ihtiyaç sahibine ulaşmamıza vesile oldukları ve gösterdikleri yüce gönüllülük için Sayın Mustafa Doğru Bey’e yürekten şükranlarımızı sunarız.

Vakıf Ziyareti