• Bizi Takip Edin:

Vitalen Vakfı Tarih Semineri

Vitalen Vakfı Tarih Seminerleri 2. Oturumu ile Devam Ediyor!


Vitalen Vakfı olarak Tarih Seminerleri’nin 2. Oturumunda Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İnsan Ve Toplum Bilimleri Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. H. Mustafa ERAVCI’yı ağırlıyoruz. Değerli hocamız Prof. Dr. H. Mustafa ERAVCI ile osmanlı tarih yazıcılığının kapılarını aralayarak, geçmişin zengin dokusunu keşfetmeye davetlisiniz. 30 Aralık Saat 16.00’ da Vitalen Vakıf Binasında gerçekleşecek olan “Osmanlı Düşünce Dünyasına Pencere Açmak: Osmanlı Tarih Yazıcılığı “ konulu seminerimize siz değerli katılımcılarımızı bekliyoruz.


Seminer Bilgileri:

Tarih: 30 Aralık 2023 - 16.00

Konuşmacı: Prof. Dr. H. Mustafa ERAVCI

Konu: Osmanlı Düşünce Dünyasına Pencere Açmak: Osmanlı Tarih Yazıcılığı

Konum: Vitalen Vakfı (Hacettepe Mahallesi Taşevler sokak No:5 Altındağ / Ankara)

Canlı Yayın: https://www.youtube.com/@VitalenVakfi


Nasıl Katılabilirsiniz?


Seminerimize ilgilenen herkes davetlidir. Genel Katılım: 30 Aralık Saat 16:00’da Vitalen Vakıf Binası 2. Kat toplantı salonunda seminere katılabilirsiniz. Seminerimiz ücretsizdir.


Seminerimize mobil uygulamamız veya web sitemizdeki etkinlikler bölümünden ulaşıp kayıt yaptırmanız yeterlidir.


Youtube Canlı Yayın ile Katılım: Eğer daha önce yapmadıysanız, https://www.youtube.com/@VitalenVakfi üzerinden YouTube kanalımıza abone olarak seminere canlı yayın üzerinden katılabilirsiniz.


Sizlerle bu özel etkinlikte buluşmaktan mutluluk duyarız. Herhangi bir sorunuz veya özel talebiniz varsa, lütfen bize [email protected] adresi üzerinden ulaşın.

Başvuru Formu