Vitalen Vakfı Seminerleri

Vitalen Vakfı olarak tüm ortaokul öğrencisi kardeşlerimizi  "Vakıf Kurumu ve İşleyişi" konulu seminerimize davet ediyoruz. Ankara Yıldırım Beyazıt İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Naime Yüksel Karasu'nun önderliğinde gerçekleşecek seminerimizde, vakıf kurumlarının tarihte ve günümüzdeki konumu ve işleyişini konuşacağız. 22 Aralık 2023 tarihinde saat 10.00'da başlayacak etkinliğimize hepinizi bekliyoruz.

Seminer Bilgileri:

Tarih: 22 Aralık 2023 - 10.00

Konu:  Vakıf Kurumu ve İşleyişi

Konuşmacı: Dr. Naime Yüksel Karasu

Konum:  Vitalen Vakfı (Hacettepe Mahallesi Taşevler sokak No:5 Altındağ / Ankara)

Nasıl Katılabilirsiniz?

Seminerimize ilgilenen herkes davetlidir. Ortaokul Öğrencilerine Özel Katılım: 22 Aralık Saat 10:00’da Vitalen Vakıf Binası 2. Kat toplantı salonunda seminere katılabilirsiniz. Seminerimiz ücretsizdir.

Sizlerle bu özel etkinlikte buluşmaktan mutluluk duyarız. Herhangi bir sorunuz veya özel talebiniz varsa, lütfen bize [email protected] adresi üzerinden ulaşın.

Başvuru Formu