Vitalen Vakfı Tarih Seminerleri 1. Oturumu

Vitalen Vakfı Tarih Seminerleri 1. Oturumu ile Başlıyor!

Büyük ilgi toplayan İletişim Seminerleri'nden sonra sizi yeni etkinlik dizimiz olan Tarih Seminerleri'nde ağırlamaktan büyük mutluluk duyarız! İlk oturumunda, Osmanlı Sosyal ve Ekonomik Tarihi, Müesseseler, Şehir Tarihi, Türk Kültür Tarihi konularında uzmanlığıyla bilinen Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Kankal’ı ağırlıyoruz. 16 Aralık Saat 16.00’ da Vitalen Vakıf Binasında gerçekleşecek olan “Sohbet Şarkın Mektebidir“ konulu seminerimize siz değerli katılımcılarımızı bekliyoruz.

Seminerimize ilgilenen herkes davetlidir. Genel Katılım: 16 Aralık Saat 16:00’da Vitalen Vakıf Binası 2. Kat toplantı salonunda seminere katılabilirsiniz. Seminerimiz ücretsizdir.

Sizlerle bu özel etkinlikte buluşmaktan mutluluk duyarız. Herhangi bir sorunuz veya özel talebiniz varsa, lütfen bize [email protected] adresi üzerinden ulaşın.

Seminer Bilgileri:

Tarih:16 Aralık 2023 - 16.00

Konu:   Sohbet Şarkın Mektebidir

Konuşmacı: Prof. Dr. Ahmet KANKAL

Konum: Vitalen Vakfı (Hacettepe Mahallesi Taşevler sokak No:5 Altındağ / Ankara)

Başvuru Formu